SAMEN MET U KOMEN WIJ TOT EEN REISPROGRAMMA OP MAAT

Welkom bij Springbok Travel

Beste klanten,

 

Ik ben volop bezig een unieke reis te organiseren voor 10 klanten,  dit voor winter 2020 – 2021.  Ja u leest het goed…volgend jaar!

Onlangs heb ik het expeditie schip van LE PONANT mogen en kunnen bezoeken en ik was enorm onder de indruk .

 

 PONANT is een Franse rederij met een typisch Frans karakter maar met een internationale uitstraling. Een meertalig expeditie team neemt u op sleeptouw doorheen de wonderen van het Witte Continent.

Deze ervaren wetenschappers zullen naast het begeleiden van de excursies ook enkele boeiende lezingen verzorgen m.b.t. hun eigen vakgebied (historici, biologen, geologen, glaciologen etc.)

Tussen de verschillende zodiacexcursies door kan u genieten van een schitterend boetiekschip met een geraffineerde decoratie, fijne wijnen, champagnes en andere dranken uit de Open Bar selectie en gastronomische geneugten verzorgd door het team van Ducasse Conseil.

Ook de persoonlijke service en de unieke toegang tot het maritieme gedeelte van de reis (PONANT hanteert een open brug beleid, dus we gaan zeker eens op bezoek bij de kapitein) laten de 200 passagiers van het schip van de ene verbazing in de andere vallen.

Laat u verassen door deze kleine rederij waarmee we Antarctica op mensenmaat kunnen gaan ontdekken!

 

Ik plan dan ook in mijn kantoor  op 05/12  om 20.00 u een info avond over deze reis en rederij ( max 20 deelnemers op deze avond).

Er komt een lid van de rederij deze expeditie voorstellen , wat uniek is.

U kan zich inschrijven op : info@springbok-travel.be

Bekijk alvast dit filmpje :  https://www.youtube.com/watch?v=k47UBW0ya38

 

Met vriendelijke groeten

Dirk Rosiers

Springbok-travel.

Koning Albert 1 laan 81

8800 Roeselare

051.20.50.45

 

 

Datum : 05/12

Aanvang : 20.00 u

Inschrijven verplicht voor 26/11/2019

www.springbok-travel.be

 

Onze missie bestaat er in om op basis van uw wensen en geschoeid op onze jarenlange ervaring, het correcte reisvoorstel aan te bieden wat betreft uw vakantiereis, groepsreis, incentive, evenement of zakenreis.

Springbok-Travel is een verderzetting van Europareizen welke in Roeselare al 40 jaar actief is.

Zoveel mogelijk mensen in vervoering brengen door middel van unieke reiservaringen: dat is de drijvende kracht achter Springbok-Travel! Wij zijn dan ook meer dan een gewoon reiskantoor; wij bieden u naast alle gangbare producten en brochures ook een eigen product: Zuid-Afrika.

U bent van harte welkom in ons kantoor, wij ontvangen u met de glimlach!

 

Eveneens bij ons reischeques te verkrijgen; een bedrag vrij te besteden en leuk om te schenken voor moederdag/vaderdag/verjaardagen/communies!

 

In de kijker